tirsdag den 11. februar 2014

Sådan Lægger Du Ridebanesand På Din Ridebane

Hvad består ridebanesand af?

Ridebane sand er fint sand som hentes rundt om i de danske bugter. Det suges op og transporteres væk. Mange rideskoler og heste stutterier bruger det for at skåne hestens hove og for at give hesten et blødere underlag at gå på. Ridebanesand er god kvalitets sand som du kan lægge på din ridebane med god samvittighed. Hvor stor din ridebane end er, er der altid nok fint og godt sand at få. Du kan bestille dit ridebanesand på Grusdirekte.dk og dermed få en hurtig levering til det sted hvor du står og mangler det.

Hvordan lægger jeg ridebanesand på min ridebane?

Står du og skal have lavet en ridebane på din rideskole, hestestutteri mm., kan det godt være svært at vide præcist hvilken mængde af sand og hvilken sand type du skal bruge og i hvilke lag disse skal lægges. En ridebane er opbygget i forskellige lag. Når det øverste muldjord er fjernet lægges der først en geotekstildug ud over bunden som dækker hele overfladen. Dette gøres for at holde sten og andre gevækster ude. Når du lægger en geotekstildug ud slipper du simpelthen for at der kommer fremmedlegemer op i toplaget på din ridebane som kan skade hestene og i værste tilfælde dig selv. Efter du har lagt dugen, skal der lægges et bundlag. Her efter er overfladen klar til at der bliver lagt et bærelag, som typisk består af grus. Hernæst lægges et toplag bestående hovedsageligt af ridebanesand, altså fint sand som er let for hestene at løbe og gå på. Det er også klogt at overveje at blande andre materialer ind i toplaget, såsom bark, da det gør dit toplag endnu mere blødt. Disse tre lag, altså geotekstildug, grus og ridebanesand, udgør ridebanens underlag. 

Hvor kan jeg købe ridebane sand?

Ridebanesand som er fint sand kan købes og leveres nemt og billigt på det sted du skal bruge det. Der er oftest hurtig levering på disse typer af sand og du kan med fordel købe ridebanesandet på Grusdirekte.dk, så er du også garanteret en hurtig transport af det fine sand lige der hvor du vil have det placeret, præcist og let.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar