tirsdag den 13. september 2011

God Muldjord til dine Planter

Når du nu er ved at lægge hele haven om fra græsplane til botanisk have, så kræver det altså noget godt havemuld. Det er slet overhovedet ikke lige meget hvilket jord, grus eller eventuelt sand du kommer nedenunder eller rundt om dine planter og bede. Der skal god jord til.

Mit forslag er at gå ind på www.grusdirekte.dk, her får du leveret muldjorden lige til døren og tilmed kan du også det i en smart Bigbag så du slipper for en kæmpe bunke af jord. De sælger rigtig godt muldjord til dine planter så dit gartneri og have ikke bare bliver i dine drømme, men at du rent faktisk også kan føre det ud i livet.



Skal planterne og bedene slippe for ukrudt og diverse vækster er det mig vigtigt at sige og foreslå at du bl.a. lægger sand eller grus rundt om bedene, udover muld, dette vil også gøre helhedindtrykket mere flot. Skab evt. en ring eller firkant rundt om bedene med nogle sten eller fliser. Du kan også få leveret sten, store og små fra www.grusdirekte.dk, alt held og lykke med dit haveprojekt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar