torsdag den 13. marts 2014

Idéer til Havefliser i Haven: 5-Trins Have Guide


havefliser finde i mange forskellige former og nuancer
Havefliser findes i mange forskellige former og nuancer.


1. Havefliser

Havefliser fås i mange varianter. De har både forskellige størrelser, former og farver. Nogle havefliser er kvadratiske andre er aflange og nogle er høje og tykke. Det kan på dette grundlag virke lidt forvirrende når du skal til at købe nye have fliser til din terrasse eller lignende. Vi har derfor samlet de mest brugte have fliser i denne blog, hvor du kan læse om den specifikke flise og finde ud af om den passer ind i din have eller omkring dit hus. Husk at det altid er en god idé før du starter med at kigge på have fliser, at have en plan over præcis hvordan du har tænkt dig det endelige resultat skal se ud. Skriv gerne mål ned på planen så du ved hvor store dine have fliser skal være. Du kan finde et stort udvalg af havefliser på Grusdirekte.dk, her kan du finde mange varianter af havefliser i mange nuancer.

Du kan lægge betonfliser som belægning til terrasse
Betonfliser kan lægges som terrasse fliser.

2. Betonfliser

Betonfliser er den gennemsnitlige have ejers ven og også den gennemsnitlige have flise, men de er stadig utrolig flotte og pynter gevaldigt til dit hus og have, i stedet for ren græsplæne. Fliserne kan fås i grå og sort, og kan fås i forskellige størrelser. Typisk bruges betonfliser som belægning til terrasser, gangstier og stier. Betonfliser er gode til områder hvor trafik på overfladen er let. Pas på med at lægge betonfliser hvor der er tungere trafik som i en indkørsel eller vej, læg her i stedet ærtesten eller granitskærver. Brug eventuelt et mikset valg af grå og sorte betonfliser til at variere udseendet på din terrasse eller sti i haven.

Du kan vælge at lægge bondesten til din nye terrasse
Bondesten pynter flot i kontrast til dit hus.

3. Bondesten

Bondesten er en mindre variant end for eksempel betonfliser. Bondesten er som regel små og skal lægges i større antal end betonfliser. Dette skal du have i mente når du tænker over at belægge din terrasse med have fliser. Bondesten er flotte og fås i mange forskellige varianter. Du kan finde bondesten billigt på Grusdirekte.dk, hvor du kan finde dem i grå eller et mix af grå nuancer. Bondesten pynter især hvis de bliver lagt i sammenhæng med granitskærver eller ærtesten. Husk at lægge have fliser forbandt når du lægger din have terrasse.

Havefliser som holmegaardssten er flotte til gangstier
Holmegaardssten er gode have fliser til gangstier og terrasser.

4. Holmegaardssten

Holmegaardssten minder meget om bondesten, men fås i et utal af farver. havefliser som holmegaardssten er flotte rundt om huset, som belægning på terrasse og kan også bruges som flotte kantsten til dine gangstier. Ligesom hos betonfliser, skal du kun bruge holmegaards sten til terrasser og stier med let trafik. Altså gående mennesker, da tungere trafik som i en indkørsl egnes bedre til en belægning med ærtesten. Huske når du lægger holmegaardssten og lignende have fliser, at sørge for at der et lag af stabilgrus eller flisesand under fliserne så de ikke skrider ud eller synker på grund af et ujævnt bundlag.

Du kan lægge nybrosten som belægning til din gårdsplads
Nybrosten er flotte have fliser som pynter gevaldigt i haven.

5. Nybrosten

Nybrosten minder meget om de de andre have fliser, bondesten og holmegaardssten. Nybrosten er mindre havefliser end for eksempel betonfliser. Disse flotte havefliser som fås i mange farve varianter og mange størrelser, kan lægges som belægning på terrasser og gangstier med let trafik som de andre havefliser. Nybrosten er især flotte hvis du mikser dem i forskellige farver. Læg dem eventuelt i nøje udregnede mønstre så belægningen passer med terrassen eller stien. Nybrosten lagt i flotte mønstre pynter ekstremt flot i din have og til dit hus. Du kan også lægge nybrosten som kansten langs dit sti system med granitskærver eller ærtesten. Du kan bestille nybrosten super billigt på Grusdirekte.dk, hvor der er en hurtig og nem levering i hele Danmark. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar